Bine ați venit pe platforma pentru învățământ electronic a Facultății de Tehnologia Petrolului și Petrochimie din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Au acces la această platformă studenții de la programele de licență și master, învățământ cu frecvență, din Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie.


În atenția studenților de anii II-IV: Accesul la disciplinele din anul universitar curent va fi acordat în perioada 3-13 octombrie 2023. 
În atenția studenților de anul I: Numele de utilizatori pentru accesul pe platforma al studenților de anul 1 de la Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie pot fi găsite în tabelul de mai jos. Parola inițială este de forma Cde+ultimele 6 cifre din CNP+% (de ex. Cde123456%).

Tabel cu numele de utilizatori pentru anul I, 2023.


Dacă încercați să vă logați și nu reușiți, vă aflați în una dintre următoarele situații:
  • nu ați tastat ce trebuie/cum trebuie
  • încercați să va logați pe platforma altei facultăți
Dacă încercați să vă resetați parola și nu primiți un răspuns automat în maxim 15 minute, vă aflați în una dintre următoarele situații:

  • contul nu există pentru că încercați să va logați pe platforma altei facultăți
  • mesajul de resetare a intrat in Spam
  • adresa de email asociată contului dvs. nu este corectă (ex. ați furnizat-o greșit când v-ați înscris) - dacă vă aflați în această situație, trimiteți un email la administrator (btudorica@upg-ploiesti.ro) cu informatii complete (facultate, specializare, an, nume, prenume, adresa de email dorita)

Studentii îşi pot vizualiza notele prin accesarea portalului (serviciu separat de această platformă) https://portal.upg-ploiesti.ro/portal/home. Portalul este administrat de către departamentul DTIC. În caz de probleme cu portalul, trimiteți un mesaj la sorin.voinescu@upg-ploiesti.ro.